Over ons 

Over Steakhouse Cunera, Rhenen

Genoemd naar de Engelse prinses die volgens de legende in Rhenen belandde toen haar terugkeer van een pelgrimstocht naar Rome gewelddadig werd onderbroken. Ze werd gered door Koning Radbout van Rhenen, die haar opnam in de huishouding van zijn slot Prattenburg. Binnen en buiten de kasteelpoorten werd Cunera geliefd omdat zij zich ontfermde over zieken en armen, voornamelijk door hen van voedsel te voorzien.

Zo ontstond de mooie naam voor ons restaurant, die verbonden is met de historie van Rhenen. Wij serveren net als in deze tijd, grote sappige stukken vlees die op Bourgondische wijze op vuren werden bereid met een culinair Argentijns jasje

Wij wensen u een fijne en smaakvolle maaltijd toe.

Dagelijks geopend

 Het steakhouse is van 10.00 tot 22.00 uur dagelijks geopend. Overdag kunnen passanten een heerlijk kopje koffie of thee krijgen met een versbereide appeltaart of ze kunnen gebruikmaken van een uitgebreide lunch. ’s Avonds kunnen onder andere vleesliefhebbers hier heerlijk genieten. Tijdens de koude maanden kan ook de open haard gezellig worden aangestoken. ‘In totaal hebben wij ongeveer honderd zitplaatsen binnen in het restaurant. Maar met feesten, partijen of bedrijfsuitjes kunnen wij altijd uitbreiden. Ook hebben wij een ruim opgezet terras met windschermen, waar iedereen in het najaar of voorjaar ook nog heerlijk kan genieten van een laaghangende zon’, aldus Wendy.

 

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!